Bezoeken

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search

Routebeschrijving

Adres

Let op: geen post sturen naar dit adres! Stuur post naar het postadres.

Overgoo 1
2266 JZ  Leidschendam

Met de auto

Gewoon in je navigatie zetten. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op het terrein van Overgoo 1.

Met het OV

Fiets mee?

  • Randstadrail 3, 4, 34 en tram 19 mag je doordeweeks na 19.00 en het gehele weekend de fiets gratis meenemen.
  • Op de E-lijn mag ook de fiets mee, fietsen zijn niet toegestaan op maandag t/m vrijdag voor 09.00 uur en tussen 16.00 en 18.30 uur.

Vanuit Den Haag

Randstadrail 3 of 4 (en de Metro E-lijn) stoppen vlak bij de Space. Halte Leidschendam-Voorburg. Op het perron doorlopen naar de brug, het water over en langs de vlietweg naar de Space. (heb je een fiets bij je is het verstandiger met de lift naar beneden te gaan en de "zoetermeer-route" te volgen over het Oosteinde). Terug kun je beter de route volgen over de Sijtwendebrug en het Oosteinde.

Wandelroute vlietweg.jpg

Afbeelding © Google Maps

Vanuit Zoetermeer

Randstadrail 3 of 4 stoppen vlak bij de Space. Halte Leidschendam-Voorburg. Op het perron met de trap of lift naar beneden en rechtsom over het oosteinde naar de space wandelen.

Wandelroute oosteinde.jpg

Vanuit Delft

Tram 19 stopt heel heel dicht bij de Space. Halte Oosteinde.

Wandelroute oosteindetram19.jpg

Afbeelding © Google Maps

Vanuit Gouda

  • Optie 1: neem de sprinter richting Den Haag, stap uit in Ypenburg, neem tram 19 en stap uit bij halte Oosteinde, wandel nog ca. 600m naar de space.
  • Optie 2: neem de sprinter richting Den Haag, stap uit in Voorburg, neem bus 45 en stap uit bij halte Sijtwendetunnel, wandel nog ca. 700m naar de space.
  • Optie 3: neem de intercity richting Den Haag, stap uit in Den Haag, neem tram 3 of metro E en stap uit bij halte Leidschendam/Voorburg, wandel nog ca. 1 km naar de space.

Vanuit Rotterdam

Randstadrail E lijn stopt vlakbij de Space. Halte Leidschendam-Voorburg. Op het perron met de trap of lift naar beneden en rechtsom over het oosteinde naar de space

Wandelroute oosteinde.jpg

Afbeelding © Google Maps

Coronaregels

Op de space geldt het gebruikelijke reglement, nog steeds aangevuld met speciale regels vanwege het coronavirus. Deze regels gelden ook voor gasten.

Contact-gegevens doorgeven

(Optioneel)

Als een RevSpace-deelnemer of -bezoeker een besmetting meldt, geven wij dat (uiteraard anoniem) door aan andere mensen die op dat moment aanwezig waren. Die kunnen dan in quarantaine gaan en zich ook (laten) testen.

Wil je als bezoeker ook op de hoogte worden gehouden als er zo'n aanwijzing is dat je mogelijk de lucht uit een besmette persoon hebt ingeademd op de space, mail dan even (voor, tijdens, of na je bezoek) aan board@revspace.nl van hoe laat tot hoe laat je aanwezig bent/was. Als er geen coronamelding binnenkomt, krijg je in het algemeen geen reply.

Als je in de dagen na je bezoek zelf positief test, stellen we het erg op prijs als je dat doorgeeft aan board@revspace.nl zodat wij anderen kunnen informeren.

Voor gasten

Je kunt langskomen wanneer de space open is, een afspraak maken is niet nodig. Er mag een beperkt aantal mensen binnen zijn, dus check voor vertrek linksboven op deze site of de space open is, en het getal "n" wel ruim onder de 16 zit.

Voor deelnemers

Het kan zijn dat je een gast de toegang tot de space moet weigeren, omdat de space vol is of omdat de gast zich niet aan onze regels houdt. Herinner de bezoeker bij binnenkomst even aan de regels die op de space gelden en check de bezoeker in via de terminal; er is een aparte optie voor het inchecken van gasten. Als de bezoeker vertrokken is, check je die weer uit.

Deelnemer worden

De eerste keer dat je langskomt, kun je nog geen deelnemer worden. We willen graag dat je weloverwogen besluit om je in te schrijven en daarvoor is het beter als je de space al een paar keer hebt bezocht. Als je besluit dat je deelnemer wilt worden van de space, dan kun je daarvoor afspreken met een bestuurslid, die je dan op de space kan inschrijven en een extra rondleiding geeft met praktische uitleg. Bij inschrijving moet je meteen de eerste maand contributie (32 €) en de sleutelborg (15 €) betalen.

Voor contact met het bestuur kun je mailen met board@revspace.nl; vermeld in je mailtje welke deelnemer jou de rondleiding heeft gegeven.